Canja Ensemble

Valerie Colen (hobo), Tom Wolfs (klarinet), Erica Rasch (fagot)

Het Canja Ensemble werd in de lente van 2008 opgericht door Valerie Colen (hobo), Tom Wolfs (klarinet) en Erica Rasch (fagot). Per augustus 2014 is Geovanny de Bock in de plaats getreden van Erica Rasch.
Door de kleine bezetting is het ensemble zeer flexibel. Het ensemble speelde dan ook op allerlei uiteenlopende locaties, zoals de Mac Donalds in Den Haag, de Nieuwe Kerk in Amsterdam, opvangcentra voor daklozen, het Muziekgebouw aan ‘t IJ en een Penitentiaire Instelling. Dit laatste gebeurde in opdracht van Live Music Now, een stichting die concerten organiseert voor mensen die daar zelf niet heen kunnen. Namens deze stichting ging het ensemble in 2011 op tournee naar Schotland, waar het in the National Gallery of Edinburgh speelde.
Het ensemble speelde ook in huiskamers door heel Nederland en Belgie voor de stichting Kunst in de Kamer en was live te horen op Radio 4 en Radio 1.
In 2012 behaalde het Canja Ensemble een finaleplaats in de Storioni Ensemble Wedstrijd, die plaats vond ter gelegenheid van het gelijknamige festival.
Het ensemble was onlangs te horen tijdens het Festival Classique in Den Haag en op het Grachtenfestival in Amsterdam.